— Hoe kan ik jou helpen?

Coaching

Wij helpen jou de regie te pakken over je eigen ontwikkeling.

Als coach begeleiden wij mensen tijdens hun eigen ontwikkel- en transformatieprocessen. Bij coaching blijft dit nadrukkelijk het eigen proces van onze cliënten. Hij of zij blijft zelf eigenaar van het proces en dus zelf verantwoordelijk. Dit is ook de reden waarom coaching zo goed past bij hoogbegaafden. Als cliënt word je gestimuleerd om vanuit je autonomie beslissingen te nemen die jou helpen groeien.
 
Dit wil niet zeggen dat je er als cliënt alleen voor staat. Als coach helpen wij jou tot inzichten komen door te spiegelen en de juiste vragen te stellen. Dit doen we op een warme manier, maar het kan soms wel confronterend zijn. Het blijft jouw ‘struggle’ en jij bent degene die hier doorheen moet om te groeien. Om deze groei in gang te zetten zijn nu eenmaal (soms confronterende) inzichten nodig.
 
Groeien gaat het snelst als je bewust en doelgericht ergens naartoe werkt. Daarom helpen wij jou als coach ook om je doelstellingen en actiepunten te formuleren. Coaching is geen vrijblijvend, leuk gesprekje. Écht groeien is hard werken. Het kan dus zijn dat je het soms echt lastig zult hebben. Onze taak als coach is dan om ervoor te zorgen dat je de motivatie vasthoudt of terugvindt, zodat je uiteindelijk je doel zult behalen.
 
Wil jij je verder ontwikkelen als persoon of zijn er doelen (persoonlijk, zakelijk of binnen je studie) waar jij aan wilt werken en heb je behoefte aan een coach die jou kan spiegelen, begeleiden en stimuleren zodat je je doelen bereikt?
 
Wij plannen graag een gratis kennismakingsgesprek met je in!

Welke coaching past bij jou?

Coaching hoogbegaafde volwassenen

Werk samen met onze hoogbegaafde coaches doelgericht aan jouw persoonlijke doelstellingen. Ontwikkel jezelf bevrijd je van belemmerende patronen.

Coaching hoogbegaafde jongeren

Werk samen met onze hoogbegaafde coaches doelgericht aan jouw persoonlijke doelstellingen in relatie tot je persoonlijk leven, school of studie.

Business coaching voor hoogbegaafden

Werk samen met onze hoogbegaafde coaches aan jouw zakelijke doelstellingen. Wij bieden tevens coaching ten behoeve van het herstel van burn-out en bore-out.

Coaching onderwijsprofessionals

De juiste ondersteuning bieden aan hoogbegaafde leerlingen is niet makkelijk. Wij bieden coaching aan voor onderwijsprofessionals en teamcoaching.

universum

Ontwikkeling spirituele intelligentie

Werk samen met onze spiritueel begaafde coaches aan jouw spirituele ontwikkeling. Hierbij maken wij gebruik van kennis uit het holisme en het sjamanisme.

Kunnen wij iets voor jou betekenen?

Herken jij hier dingen uit?
Wat kan het jou bieden?

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij bieden professionele en holistische coaching in onze praktijk in Lekkerkerk (Zuid-Holland) of tijdens wandelingen in de natuurlijke omgeving. In gevallen waarin het niet mogelijk is om naar onze praktijk te komen, kunnen wij e-coaching aanbieden.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek, kijken wij graag of en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen bij jouw hulpvraag. Als je het formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen!

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking

Via de onderstaande link kun je makkelijk en snel zelf een gratis kennismakingsgesprek inplannen wanneer dat jou uitkomt!